1 0
Tinginių balandėliai keptuvėje

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite nuorodą

Ingredientai

Pakoreguoti porcijas:
500 g. Faršas Jautienos ir kiaulienos faršo mišinio
100 g. Virti ryžiai
1 vnt. Svogūnas
2 vnt. Morkos
0.5 vnt. Kopustas
200 ml. Vanduo
3 Valgomi šaukštai Trinti koncervuoti pomidorai be sėklyčių ir odelių
3 Valgomi šaukštai Grietinėlė 35 proc. riebumo
2 Valgomi šaukštai Pomidorų padažas
2 Valgomi šaukštai Grietinė
1 Arbatinis šaukštelis Prieskoniai žolelių mišinys maltai mėsai
0.5 Arbatinis šaukštelis Druska Pagal skonį
0.3 Arbatinis šaukštelis Juodieji pipirai Pagal skonį

Tinginių balandėliai keptuvėje

Jei neturite konservuotų sutrintų pomidorų, tuomet juos galite pakeisti natūraliu pomidorų padažu arba kečupu.

Virtuvė:

Ingredientai

Receptas

Dalintis

Tie, kas mėgsta balandėlius, bet neturi jokio noro prie jų sugaišti kelias valandas, labai rekomenduoju išbandyti šį vienos keptuvės balandėlių receptą. Skonis toks pats kaip ir tradicinių balandėlių, tik prireikia perpus mažiau laiko ir pastangų. Idealus receptas visiems tinginėliams!

Gaminimas: Žingsniai

1
Baigta

Viename dubenyje sumaišome faršą su ryžiais, druska, juodaisiais pipirais ir žolelių prieskoniais maltai mėsai.

2
Baigta

Nulupame svogūną ir morkas. Svogūną susmulkiname, morkas sutarkuojame stambia tarka. Kopūstą supjaustome plonomis juostelėmis.

3
Baigta

Į didelę keptuvę pirmiausia dedame sluoksnį svogūnų, po to sluoksnį morkų ir ant jų sudedame susmulkintus kopūstus. Viską užpilame 100 ml vandens.

4
Baigta

Iš faršo suformuojame nedidelius kukulius, sudedame ant kopūstų.

5
Baigta
30 min

Viename dubenėlyje sumaišome 100 ml vandens, trintus konservuotus pomidorus, pomidorų padažą, grietinę ir grietinėlę. Šiuo mišiniu užpilame kukulius, keptuvę uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinės silpnesnės ugnies [timer length=30]30 min.[/timer], po to kukulius apverčiame ir troškiname dar [timer length=30]30 min.[/timer] Papildomai daržoves galite pagardinti druska, juodaisiais pipirais pagal skonį. Nebijokite, kad daržovių su kukuliais keptuvėje gali atrodyti labai daug, troškinimo pabaigoje daržovės suminkštės ir jų sumažės trečdaliu. Tinginių balandėliai gardūs ir vieni, bet taip pat labai skanu su virtomis bulvėmis ar duona.

Mindaugas

Savas Sefas 🙂

Recepto apžvalgos

Kol kas apžvalgų nėra. Pateikite ją pirmieji...
Virtas veršio liežuvis
Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas
Virtas veršio liežuvis
Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas

Jūsų komentaras

TavoWEB Reklama

Jūsų reklama čia