1 0
Šviežių kopūstų sriuba

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite nuorodą

Ingredientai

Pakoreguoti porcijas:
2 l. Sultinys
400 g. Šviežus kopūstas
3 vnt. Bulvės
1 vnt. Morkos
1 vtn. Svogūnas
50 g. Sviestas
20 ml. Augalinis aliejus
Žiubsnelis Druska Ir kiti prieskoniai pagal skonį

Šviežių kopūstų sriuba

Šviežių kopūstų sriuba vėstančiais rudens vakarai puikus tradicinis patiekalas...

Virtuvė:

Ingredientai

Receptas

Dalintis

Kopūstų sriuba tiekiama su grietine. Skanaus!

Gaminimas: Žingsniai

1
Baigta

Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname.

2
Baigta

Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, beriame svogūnus, morkas ir pakepiname kelias minutes, dedame pomidorą ir dar pakepiname.

3
Baigta

Sultinį užviriname puode, beriame bulves, kopūstą, sukrečiame keptuvės turinį ir verdame ant silpnos ugnies, kol daržovės suminkštės.

Mindaugas

Savas Sefas 🙂

Recepto apžvalgos

Kol kas apžvalgų nėra. Pateikite ją pirmieji...
Moliūgų vafliai
Moliūgų vafliai

Jūsų komentaras

TavoWEB Reklama

Jūsų reklama čia