0 0
Sultingasis burgeris

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

100g Malta jautiena
100g Malta kiauliena
1 arb. š. Malti pipirai
1 valg. š. Alyvuogių aliejus
3 vnt. Salotos 3 - 6 ir sauja rukalos
1 vnt. Svogūnai
2-3 vnt. Pomidorai
1 vnt. Marinuoti agurkai
2 valg. š. Garstyčios
4-6 riekelės Čederio sūris
2 val. š. Pomidorų padažas
1 arbat. š. Vyno actas
2 valg. š. Majonezas

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sultingasis burgeris

Skanaus!

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Steps

1
Done

Į faršą įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Suformuokite rutuliukus ir juos suplokite. Būsimos hamburgerio mėsytės plotis turėtų būti iki 1 cm. Kepkite karštoje keptuvėje kol apskrus. Baigiant kepti, ant mėsytės uždėkite garstyčių ir dėkite čedario sūrio riekelę. Uždenkite keptuvės dangtį, kad sūris išsilydytų.

2
Done

Pasiruoškite padažą: sumaišykite majonezą, pomidorų padažą ir vyno actą.

3
Done

Kol kepa mėsytė, supjaustykite svogūnus žiedais ir juos apkepkite kol suminkštės. Pagardinkite juos druska.

4
Done

Bandeles perpjaukite per pusę ir kiekvieną iš jų apskrudinkite keptuvėje (skrudinti tik perpjautąją bandelės pusę).

5
Done

Sluoksniuokite hamburgerį: apskrudintos bandelės apatinę dalį aptepkite paruoštu padažu, dėkite keletą marinuoto agurkėlio griežinėlių, salotos lapą, rukolos žiupsnį, pomidoro griežinėlių ir vėl užpilkite paruošto padažo. Ant pomidoro griežinėlių dėkite karštą mėsytę su išlydytu čederio sūriu, užberkite apkeptų svogūnų.

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Makaronai su vegetarišku brokolių pesto
previous
Makaronai su vegetarišku brokolių pesto

Add Your Comment