0 0
Moliūgų blyneliai Helovino rytui

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite nuorodą

Ingredientai

Pakoreguoti porcijas:
300 ml. Pienas
200 g. Miltai
100 g. Moliugas Smulkintas arba tarkuotas
1 vnt. Kiaušiniai
50 g. Cukrus
20 g. Sviestas
1.5 arbatinis šaukštelis Kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis Vanilinis cukrus
pagal poreikį Šokoladas Papuošimui

Moliūgų blyneliai Helovino rytui

Virtuvė:

Ingredientai

Receptas

Dalintis

Puikiems Helovino pusryčiams moliūgų blyneliai.

Gaminimas: Žingsniai

1
Baigta

Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Pilti išplaktą kiaušinį ir ištirpintą bei atvėsintą sviestą, supilti pieną ir gerai išmaišyti.

2
Baigta

Į tešlą įmaišyti smulkia tarka tarkuotą moliūgą. Tešla turėtų gautis daugmaž grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar truputį miltų, o jeigu tirštesnė - įpilkite dar truputį pieno arba įtarkuokite dar šiek tiek moliūgo.

3
Baigta

Blynelius kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus ar sviesto, gražiai apkepant iš abiejų pusių. Iškepusius blynukus puošiame tirpintu šokoladu arba šokoladiniu padažu išpaišydami norimus ornamentus.

Mindaugas

Savas Sefas 🙂

Recepto apžvalgos

Kol kas apžvalgų nėra. Pateikite ją pirmieji...
Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas
Įdaryta menkė sveikai mitybai
Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas
Įdaryta menkė sveikai mitybai

Jūsų komentaras