0 0
Moliūgų blyneliai Helovino rytui

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite nuorodą

Ingredientai

Pakoreguoti porcijas:
300 ml. Pienas
200 g. Miltai
100 g. Moliugas Smulkintas arba tarkuotas
1 vnt. Kiaušiniai
50 g. Cukrus
20 g. Sviestas
1.5 arbatinis šaukštelis Kepimo milteliai
1 arbatinis šaukštelis Vanilinis cukrus
pagal poreikį Šokoladas Papuošimui

Moliūgų blyneliai Helovino rytui

Virtuvė:

Ingredientai

Receptas

Dalintis

Puikiems Helovino pusryčiams moliūgų blyneliai.

Gaminimas: Žingsniai

1
Baigta

Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Pilti išplaktą kiaušinį ir ištirpintą bei atvėsintą sviestą, supilti pieną ir gerai išmaišyti.

2
Baigta

Į tešlą įmaišyti smulkia tarka tarkuotą moliūgą. Tešla turėtų gautis daugmaž grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar truputį miltų, o jeigu tirštesnė - įpilkite dar truputį pieno arba įtarkuokite dar šiek tiek moliūgo.

3
Baigta

Blynelius kepti įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus ar sviesto, gražiai apkepant iš abiejų pusių. Iškepusius blynukus puošiame tirpintu šokoladu arba šokoladiniu padažu išpaišydami norimus ornamentus.

Mindaugas

Savas Sefas 🙂

Recepto apžvalgos

Kol kas apžvalgų nėra. Pateikite ją pirmieji...
Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas
Įdaryta menkė sveikai mitybai
Tarkuotų cukinijų ir bulvių apkepas
Įdaryta menkė sveikai mitybai

Jūsų komentaras

TavoWEB Reklama

Jūsų reklama čia