Mėsainiai

0 0
MėsainiaiGIF

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite nuorodą

Ingredientai

Pakoreguoti porcijas:
12 vnt. Bandelė
2 vnt. Salotos
150 g. Fermentinis sūris
500 ml. Pomidorų padažas
500 g. Agurkai
800 g. Jautiena
2 šaukštai Džiuvesėliai
pagal skonį Druska
2 šaukštai Vanduo

Ingredientai

Receptas

Dalintis

Gaminimas: Žingsniai

1
Baigta
20 min.

Jautieną sumaišykite su smulkiai tarkuotu svogūnu, džiuvėsėliais, padažu, vandeniu, skaninkite pipirais ir druska. Masę palikite šaldytuve 20 minučių. Kai atvės, suformuokite 12 plokščių maltinukų.

2
Baigta

Recepto orginale siulo maltinukus kepti ant įkaitintų grotelių po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Kepant šlakstyti aliejumi. Aš grotelių neturiu, todėl iškepiau tiesiog keptuvėje su aliejumi, iškeptus dėjau ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebaliukai.

3
Baigta

Mėsainių bandeles perpjauname, aptepame plonu sviesto sluoksniu ir pakepiname ant grotelių. Aš namų salygomis jas įkišau į labai kaštą orkaitę ant kepimo grotelių, vos kelioms minutėms.

4
Baigta

Tada ant bandelių dedame po salotos lapą, ant jo - mėsos blynelį, užkrečiame pomidorų padažo, arba mėsainių padažo ( aš pasidariau tokį savadarbį padažiuką iš pikantiškų garstyčių, majonezo ir kečiupo), ant padažo dedame pakepintus svogūnus (nedėjau, nes šeimyna nemėgsta), sūrio gabalėlį, troškintų daržovių arba labai plonai supjaustyto marinuoto agurkėlio griežinėlių, vėl salotų lapą. Galiausiai užvožkite ant viršaus antras bandelių dalis.

Mindaugas

Savas Sefas 🙂

Recepto apžvalgos

Kol kas apžvalgų nėra. Pateikite ją pirmieji...
Moliūgų kokteilis
Vasara dvelkiantis pyragas su keptomis braškėmis
Moliūgų kokteilis
Vasara dvelkiantis pyragas su keptomis braškėmis

Jūsų komentaras

TavoWEB Reklama

Jūsų reklama čia