0 0
Grybų paštetas

Pasidalinkite socialiniuose tinkluose:

Arba tiesiog nukopijuokite nuorodą

Ingredientai

Pakoreguoti porcijas:
250 g. Grybai
30 g. Sviestas
4 vnt. Česnako skiltelės
250 g. Tepamasis sūris Filadelfijos sūris
pagal skonį Druska, malti pipirai

Grybų paštetas

Skanaus :)

Savybės:
  • Vegetariškas
Virtuvė:

Ingredientai

Receptas

Dalintis

Labai lengvas, česnakinio poskonio grybų paštetas. Šiame recepte galite naudoti pačius įvairiausius grybus – šviežius ar džiovintus, baravykus ar pievagrybius ir t.t.

Gaminimas: Žingsniai

1
Baigta

Paruoškite ir nuplaukite grybus. Juos smulkiai supjaustykite.

2
Baigta

Sviestą ištirpinkite keptuvėje, sudėkite grybus ir smulkintas česnako skilteles. Dažnai maišant kepkite apie 10 min. arba kol išgaruos vanduo, kuris yra grybuose.

3
Baigta

Iškeptus grybus palikite porai minučių pravėsti. Tada su maisto smulkintuvu gerai sutrinkite iki vientisos masės. Įmaišykite sūrio kremą ir dar kartą viską gerai sutrinkite maisto smulkintuvu. Pagardinkite druska bei pipirais pagal savo skonį ir leiskite pilnai atvėsti.

4
Baigta
60 min

Palaikykite šaldytuve apie 1 val., kad visi skoniai susimaišytų. Patiekite su kruasanais arba skrebučiais. Grybų paštetas puikiai išsilaiko šaldytuve iki vienos savaitės.

Mindaugas

Savas Sefas 🙂

Recepto apžvalgos

Kol kas apžvalgų nėra. Pateikite ją pirmieji...
Įdaryta menkė sveikai mitybai
Cukinijų duona
Įdaryta menkė sveikai mitybai
Cukinijų duona

Jūsų komentaras